How To Become A Hacker

 "How To Become A Hacker"

Review

          Olles lugenud Eric S. Raymondi häkkeriks hakkamist käsitlevat dokumenti, võin kindlalt öelda, et see korralik väike häkkeri õpetus on teie aega väärt. See dokument selgitab põhjalikult häkkerite ideoloogiat ja kõike, millega need inimesed on seotud.

          Juhend selgitab suurepäraselt, kuidas häkkerit kräkkerist eristada, ja nende kahe kohta sageli ilmnevaid väärarusaamu. Häkkeri kontseptsiooni on rikkunud peamiselt meedia ja programmeerimismaailmaga vähem kursis olevad inimesed. Nii et enamasti, kui me kuskilt uudistest lugesime "häkkerirünnakust", oli see ilmselt hoopis kräkkerite rünnak, sest nagu juhend ise soovitab, häkkerid - ehitavad, kräkkerid - hävitavad ja varastavad.

          See How-to koosneb 3 põhiosast "The Hacker Attitude", "Basic Hacking Skills" ja viimasena - "Status in the Hacker Culture". Kõik need osad sisaldavad 4 kuni 5 alaosa.

The Hacker Attitude

          Esimene lõik keskendub sellele, millist tüüpi inimene peab olema, et olla osa häkkerite kogukonnast. See osa keerleb suuresti probleemide lahendamise ja vabaduse idee ümber. Häkker on see inimene, kes lahendab probleeme, mitte ei loo neid. Samuti räägitakse omadustest, mida häkker püüab saavutada. Peate olema pädev, suutma ületada igavust ja korduvust ning loomulikult olema töökas ja pühendunud oma käsitööle.

Basic Hacking Skills 

          See osa on üsna iseenesestmõistetav. Häkkeriks saamiseks peavad sul tegelikult olema programmeerimisoskused, kui see pole juba ilmne. Seega ei saa te tegelikult häkkeriks saada, kui te ei õpi kõigepealt mõnda programmeerimiskeelt ja nende kasutamist.

          Järgmine samm, mida see juhend soovitab, on hankida endale Linuxi operatsioonisüsteem või mõni muu avatud lähtekoodiga OS. Võite alguses küsida, miks mitte Windows? Kuna see on praegu turul kõige populaarsem operatsioonisüsteem. Vastus on üsna lihtne, Windows ei ole avatud lähtekoodiga OS. Seetõttu ei saa te koodi lugeda ega muuta. MacOS ei ole ka elujõuline valik, kuna ainult osa selle koodist on muudetav. Nii et Windowsi või Maci häkkimine poleks kõige säravam idee. 

          Järgmiseks peate veebi õppima. Mis hõlmab HTML-i õppimist ning kasulike ja pilkupüüdvate lehtede kirjutamist. Ja lõpuks, iga lugupeetud häkker peaks oskama inglise keelt. Inglise keel on Interneti ja häkkerikultuuri töökeel, seega on häkkerile loomulik seda teada.

 Status in the Hacker Culture

          Viimane osa räägib vaatajale häkkerite kogukonna mainepõhisest süsteemist. Lühidalt, hea avaliku maine säilitamiseks peaksite andma rohkem, kui võtate. See hõlmab avatud lähtekoodiga tarkvara kirjutamist, kasuliku teabe avaldamist ja silumis-/testimistarkvara.


 Conclusion

          Kokkuvõtteks võib öelda, et see dokument on tõesti kasulik nii inimestele, kes püüavad olla osa häkkerite kogukonnast, kui ka inimestele, kes soovivad häkkerite kohta rohkem teada saada.

 Hackers gain access to Canadian government accounts

 

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

2 populaarset IT-juhti

Uued ja traditsioonilised meediaallikad.