Halvad ja head näited Interneti kasutamisest

Halvad ja head näited Interneti kasutamisest

Näide halvast veebikasutatavusest:

Facebook

          Esimese asjana tahaksin märkida, et ma räägin Facebooki liidese vanast versioonist. Mulle tundub, et selle eest tuleb hoiatada, sest Facebooki septembrikuu liidese värskendus on nende vanast kujundusest tohutu samm edasi.

          Kasutusmugavus on kasutajakogemuse oluline osa ja Facebooki vanal disainil see kindlasti puudub. Facebook has always been one of my least-favorable social media, mainly because of it's encumbered, somewhat hard to get used to blue and white interface design. In my opinion, it just doesn't look appealing to an eye. So when talking about learnability, I think that there are lots of space for improvement. 

          Liides tundub olevat mõnevõrra tõhus, kuna funktsioone on palju ja kui olete kõigest aru saanud, saate veebisaidil üsna kiiresti liikuda. Sellele vaatamata tundub kõigi nende funktsioonide rakendamise viis tõesti kehv, sest sait tundub olevat ikoonidega koormatud. Kuid kuna tegemist on üsna vana sotsiaalmeediaga, tundub, et saiti murdvaid vigu ja vigu on väga vähe, nii et see tagab kasutajate kõrge rahulolu nende teenuste kasutamisel.

 Facebook сменит название, сообщил портал Verge - РИА Новости, 20.10.2021

Hea veebikasutatavuse näide:

 Instagram

          Hea veebikasutamise näitena otsustasin valida Instagrami. Nii rakendus kui ka Instagrami veebisait on tehtud väga hästi. Liidest on lihtne mõista ja selles navigeerida ning rakendusega tutvumine ei võta tavaliselt palju aega.

          Instagram suudab sisaldada palju kasulikke funktsioone ja tööriistu, kuid näeb välja korralik ja korras. Samuti, kuna Instagram ei värskenda oma liidest liiga sageli, ei pea te kõike ikka ja jälle pähe õppima. Kui rääkida vigadest, siis mitmeaastase Instagrami kasutamise jooksul pole ma kordagi kohanud ühtegi koodiviga, seega võib kindlalt öelda, et Instagramis on vigu väga vähe või see on täiesti veakindel.

          Kokkuvõtteks võib öelda, et Instagram on suurepärane näide veebi suurepärasest kasutusmugavusest ja ergonoomikast ning tagab kasutajale rahuldava kogemuse.

 What Is Instagram and How It Works: a Beginner's Guide

Allikad:

https://www.facebook.com/brand/resources/facebookapp/user-interface 

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

How To Become A Hacker

2 populaarset IT-juhti

Uued ja traditsioonilised meediaallikad.