2 populaarset IT-juhti

2 populaarset IT-juhti 

Tim Cook (CEO of Apple Inc.) 

          Ameerika ärijuht ja insener Tim Cook on töötanud Apple'i tegevjuhina alates 2011. aasta augustist. Tim vastutas kogu ettevõtte ülemaailmse müügi ja operatsioonide eest, sealhulgas Apple'i tarneahela, müügitegevuse ning teeninduse ja toe eest kõikidel turgudel ja riikides. Ta juhtis ka Apple'i Macintoshi divisjoni ning mängis võtmerolli edasimüüjate ja tarnijate strateegiliste suhete jätkuvas arendamises, tagades paindlikkuse vastuseks üha nõudlikumale turule.

          Enne Apple'iga liitumist oli Tim Compaqi ettevõtete materjalide asepresident ning vastutas kogu Compaqi tootevarude hankimise ja haldamise eest. Enne Compaqis töötamist oli Tim Intelligent Electronicsi edasimüüjate osakonna tegevjuht. 
          Tim earned an MBA from Duke University, where he was a Fuqua Scholar, and a Bachelor of Science degree in Industrial Engineering from Auburn University.

 Apple CEO Tim Cook on What Technology Excites Him Most | Time

 Markus Persson(The Creator of Minecraft)

          Markus Persson on Rootsi videomängude programmeerija ja rahvusvahelise löögi Minecrafti eest vastutava tarkvarafirma Mojang asutaja.

          2004. aastal liitus ta Midasplayeriga, mida hiljem tunti King.com-i nime all, ettevõttega, mis on tuntud selliste ülipopulaarsete pealkirjade poolest nagu Candy Crush. Midasplayeris sõbrunes Persson arendaja Jakob Porsériga ja see sõprus määratleks Perssoni elutee uuesti.

          Markus Persson kirjutas juba 8-aastaseks saades arvutikoodi. Kuigi ta ei lõpetanud kunagi keskkooli, sai Persson 18-aastaselt programmeerimise töökoha. Ei läinud kaua, kui ta lõi kõrvalt oma mänge ja oma esimest väljalaset. , Minecraft, oleks tohutu rahvusvaheline edu. Lõpuks müüs Persson oma tarkvarafirma Mojangi ja mängu, mis ta kaardile tõi, Microsoftile 2,5 miljardi dollari eest.

 Minecraft Billionaire on What Money Can and Can't Buy You | Inc.com

Allikad: 

https://www.apple.com/leadership/tim-cook/

https://www.biography.com/business-figure/markus-persson 

 

 

 


 

 


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

How To Become A Hacker

Uued ja traditsioonilised meediaallikad.